Energetische Healing Massage

Omringd door een sluier van rustgevende warmte, healing sounds en zinnenprikkelende geuren neem ik je mee op een reis doorheen je lichaam. Ik begin steeds met je aura energetisch te reinigen alvorens ik met mijn handen in jouw veld duik. Op deze manier kunnen lage en zware energieën al een deel transformeren en voel je je al wat lichter worden. Dan breng ik je focus direct dieper in je lichaam door contact te maken met je voeten.

Je wordt je bewuster van je lichaam en je verplaatst je aandacht van je drukke en constante gedachten naar de sensaties die door je heen gaan. Je kan warmte en tintelingen ervaren, pijn die wegtrekt of golven van energetische rillingen die doorheen je lichaam stromen.

Met onverdeelde aandacht volg ik met mijn handen de richting waar jouw energie me brengt. Daar waar de energie minder stroomt ga ik met zachte druk, wrijving en helende energie de blokkades loswerken. 

Na deze intense massage ervaar je een dieper contact met je lichaam, een warmte die nog een tijdje blijft nazinderen, ontspanning van je fysieke lichaam dat doorwerkt op zielsniveau, meer energie en levensvuur, een intense innerlijke tevredenheid, minder pijn en meer balans in je hele systeem. Wanneer je kiest voor deze healing kies je ervoor om een stap vooruit te zetten in je persoonlijk groeiproces en om bewuster door het leven te gaan.  De energetische healing masssage gebeurt steeds met biologische etherische oliën, de kracht van kristallen en focust zich op de rug, de nek en de schouders. Doorheen de sessie worden de chakra’s (energiewielen) geactiveerd en begint de energie beter te stromen. Deze holistische benadering zorgt voor healing op mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch niveau. Om de diepgang en waarde van deze woorden volledig te begrijpen kan je het enkel maar komen beleven!   

Liefs en kracht, Shanna

Boek een afspraak

Er worden geen seksuele handelingen uitgevoerd.

Wil je zelf meer kristalkracht uitnodigen in je leven, check dan zeker deze site!

Sorry this site disable right click
Sorry this site is not allow to inspect element.
Sorry this site is not allow to view source.